logo Linkone.nl

Linkone.nl

Niet tevreden over Linkone.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Linkone is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. linkone berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts linkone.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor linkone zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Linkone review

Linkone is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overspoeld met veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je minstens €10,- een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al beweren ze meestal dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op linkone.nl?

Dus ben je ingeschreven op linkone, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor linkone.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

linkone profiel verwijderen

Je linkone account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "linkone.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je linkone eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!