logo Erodarling.nl

Erodarling.nl

9
Niet tevreden over Erodarling.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Erodarling is een datingsite met fake profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatoperators. Kom er achter wat experts onderzochten op erodarling.nl en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat de meest betrouwbare datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

erodarling review

erodarling is een datingsite met neppe profielen die deze site zelf hebben gemodereerd. De chatberichten die je binnen krijgt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor een vergoeding betalen per berichtje. Vervolgens moet je meestal ook eerst een duur creditpakket aankopen van minimaal meer dan zeventien euro, oplopend tot tegen de €220 . Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Anderzijds betaal je met het grootste creditpakket nog gewoon ruim één euro per bericht. Bij de laagste creditpakket kost het je €1,75 per bericht. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren via deze datingsite al laten ze vaak overkomen dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Erodarling.nl?

Dus ben je ingeschreven op erodarling, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor erodarling.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

erodarling profiel verwijderen

Vaak maken sites als deze het hun leden zo moeilijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Tevens vermelden ze niks op de veel gestelde vragen pagina. Om je profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, naast je profielfoto of naam in de rechter bovenhoek van je scherm. Je ziet nu een extra menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar op de button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je account definitief te verwijderen

Let op: Je erodarling eventuele contact punten en chat berichten ben je wel kwijt hierna!