logo Plusvrouwen.nl

Plusvrouwen.nl

Niet tevreden over Plusvrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Plusvrouwen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. plusvrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts plusvrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor plusvrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Plusvrouwen review

Plusvrouwen is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overrompelt met tientallen berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minimaal tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al beweren ze vaak dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op plusvrouwen.nl?

Dus ben je lid van plusvrouwen, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere website voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor plusvrouwen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

plusvrouwen account verwijderen

Je plusvrouwen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel icoontje (of surf naar "plusvrouwen.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je plusvrouwen eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!