logo Rijpliefje.nl

Rijpliefje.nl

Niet tevreden over Rijpliefje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpliefje is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. rijpliefje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpliefje.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpliefje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpliefje review

Rijpliefje is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal voor 10 euro een bundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op rijpliefje.nl?

Dus ben je een gebruiker van rijpliefje, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor rijpliefje.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

rijpliefje profiel verwijderen


Je rijpliefje account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "rijpliefje.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je rijpliefje eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!