logo Ikwachtopjou.nl

Ikwachtopjou.nl

Niet tevreden over Ikwachtopjou.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Ikwachtopjou is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. ikwachtopjou berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ikwachtopjou.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ikwachtopjou zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ikwachtopjou review

Ikwachtopjou is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je minstens €10,- credits moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op ikwachtopjou.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van ikwachtopjou, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor ikwachtopjou.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

ikwachtopjou uitschrijven

Je ikwachtopjou account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "ikwachtopjou.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je ikwachtopjou eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!