logo Booty-call.nl

Booty-call.nl

Niet tevreden over Booty-call.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Booty-call is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. booty-call berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts booty-call.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor booty-call zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Booty-call review

Booty-call is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overladen met tig tallen reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens voor 10 euro credits moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op booty-call.nl?

Dus ben je een van de profielen op booty-call, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep leden. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor booty-call.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

booty-call uitschrijven

Je booty-call account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "booty-call.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je booty-call eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!