Screenshot van Natpoesje.com

Natpoesje.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Natpoesje is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. natpoesje berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts natpoesje.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor natpoesje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Natpoesje review

natpoesje.com is een casual datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangemaakte fictieve members. Dit vermelden ze in de footer de website weggestopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op natpoesje zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van chatberichten moet je geld betalen per bericht. Daarbij worden reacties die je ontvangt systematisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je op zo een reactie in gaat wordt het bericht beantwoord door een ingehuurde chat operator. Deze mensen krijgen veelal een bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Meestal word je kort na de aanmelding overspoeld door inkomende chatberichten van fake leden. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om goed uitziende dames.

Bovendien proberen deze profielen je allemaal de voorbeelding te geven interesse in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn ten minste €0,75 per berichtje. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket inkopen van ten minste €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- per bericht. Echter is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de gebruikers van natpoesje. Al wekken ze meestal de indruk dat ze juist graag je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op natpoesje.com?

Heb je je toch ingeschreven natpoesje, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Bovendien zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt scoren. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 seks dating sites de beste alternatieven voor natpoesje.com geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites geen gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Thijmen (30 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Natpoesje.com niet aan Nu had ik al grote twijfels over de profielen van

Nu had ik al grote twijfels over de profielen van natpoesje. Het is te mooi om waar te zijn, de vrouwen zijn alleen maar mooi die mij aanspreken. En een afspraak willen ze niet maken, althans volgens hun allemaal is er nooit geen tijd. Dit is voor mij alleen maar een bevestiging over datgene wat ik al eigenlijk had moeten weten. Dit betreft alleen fake profielen, dat is wat ik nu weet en had moeten weten. Nu heb ik wel mijn credits opgemaakt en daarbij heb ik wat vragen gesteld omdat het waarschijnlijk schatoperators zijn. Vraag eens wat hun moeten betalen per berichtje. Die vraag kunnen ze niet beantwoorden omdat een chatoperator dat schijnbaar niet weet

auteur van de beoordeling
Hihi (37 jaar) 1 juli 2018
Ik raad Natpoesje.com niet aan Ik kan mij niet bedenken dat er mensen zijn die zich in de

Ik kan mij niet bedenken dat er mensen zijn die zich in de maling laten nemen door deze site. Die vrouwen hebben geen nat poesje mensen, misschien chat je daar met een man als chatoperator. Ik ben zelf op deze site gekomen en heb mij ingeschreven bij Victoria Milan,. Heerlijke dates al gehad. Maar ik ben wat reviews aan het lezen her en der en vind het toch wel schijnend dat mensen zich zo makkelijk in de maling laten nemen. Zoek je een nat poesje, doe eens wat ik doe ;-)

auteur van de beoordeling
Martin24 (24 jaar) 22 juni 2018
Ik raad Natpoesje.com niet aan GVD wat een pokke

GVD wat een pokke site. Ik had even andere bezigheden en wou nog even chatten om een date te vinden maar weg site. Kom ik gvd op een andere site, ze linken de boel gewoon door.