logo Erogeen.nl

Erogeen.nl

Niet tevreden over Erogeen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Erogeen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. erogeen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erogeen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erogeen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erogeen review

Erogeen is een neppe dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overspoeld met veel chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je ten minste 10 euro credits moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op erogeen.nl?

Dus ben je een gebruiker van erogeen, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor erogeen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

erogeen account verwijderen

Je erogeen account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "erogeen.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je erogeen eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Danieldg (55 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Erogeen.nl niet aan erogeen

erogeen.nl , wat dacht je van GEEN erogeen meer want ik krijg ook GEEN dates en GEEN zin meer in deze onzin.