logo Extrageil.nl

Extrageil.nl

Niet tevreden over Extrageil.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Extrageil is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. extrageil berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts extrageil.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor extrageil zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Extrageil review

extrageil.nl is een seks dating site die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte nep members. Dit benoemen ze onderaan de website verstopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op extrageil zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je betalen per berichtje. Tevens worden alle chats die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je op zo een bericht in gaat wordt het bericht beantwoord door een ingehuurde berichten centrale. Deze chatters krijgen gewoonlijk een vaste vergoeding per bericht dat ze versturen. Gewoonlijk word je kort na de aanmelding overvallen door tig tallen reacties van deze zelf gemaakte profielen. Tevens gaat het bijna altijd om aanlokkelijke dames.

Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Uiteraard is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn op zijn goedkoopst 75 cent per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel credits kopen van ten minste €74,99. Anderzijds betaal je al snel meer dan €1,- euro per credit. Vervolgens is het in alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de gebruikers van extrageil. Al doen ze vaak overkomen dat ze juist graag willen afspreken. Toch hebben deze chat oprators als enige doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op extrageil.nl?

Heb je je al ingeschreven op extrageil, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel betere opties waar je wel echte seksdates kunt regelen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor extrageil.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte dames.