logo Whatsappscontacten.nl

Whatsappscontacten.nl

9
Niet tevreden over Whatsappscontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Whatsappscontacten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. whatsappscontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts whatsappscontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor whatsappscontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Whatsappscontacten review

Whatsappscontacten is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je registratie overrompelt met soms honderden berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je minstens €10,- credits moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze meestal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op whatsappscontacten.nl?

Dus ben je ingeschreven op whatsappscontacten, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor whatsappscontacten.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

whatsappscontacten account verwijderen


Je whatsappscontacten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "whatsappscontacten.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je whatsappscontacten eventuele contact punten ben je wel kwijt na deze aktie!