logo Droomcontact.nl

Droomcontact.nl

Niet tevreden over Droomcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Droomcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. droomcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts droomcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor droomcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Droomcontact review

Droomcontact is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al laten ze veelal overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op droomcontact.nl?

Dus ben je een van de profielen op droomcontact, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor sex dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor droomcontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor jou.

droomcontact profiel verwijderen

Je droomcontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "droomcontact.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je droomcontact eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Surinamer (48 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Droomcontact.nl niet aan Wat heb ik alleen aan een droom contact, als het zoals ik

Wat heb ik alleen aan een droom contact, als het zoals ik nu hebt gezien alleen om contact dan heb ik er geen hol aan. Vind het wel heftig om te zien dat er zoveel neppe sites zijn te vinden op het internet. Ben er best wel van geschrokken om eerlijk te zijn. Ik ben op vijf sites actief geweest en allemaal staan ze hier te boek als niet safe.