logo Inkdate.nl

Inkdate.nl

Niet tevreden over Inkdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Inkdate is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. inkdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts inkdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor inkdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Inkdate review

Inkdate is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Echter is het niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al zeggen ze veelal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op inkdate.nl?

Dus ben je aangemeld op inkdate, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor inkdate.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

inkdate uitschrijven

Je inkdate account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "inkdate.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je inkdate eventuele credits vervallen direct na deze aktie!