logo Gratisneukensamen.nl

Gratisneukensamen.nl

Niet tevreden over Gratisneukensamen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratisneukensamen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gratisneukensamen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratisneukensamen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratisneukensamen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratisneukensamen review

Gratisneukensamen is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overladen met overdreven veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op gratisneukensamen.nl?

Dus ben je lid van gratisneukensamen, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere website voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor gratisneukensamen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

gratisneukensamen account verwijderen


Je gratisneukensamen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "gratisneukensamen.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je gratisneukensamen eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!