logo Teletextdating.nl

Teletextdating.nl

Niet tevreden over Teletextdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Teletextdating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. teletextdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts teletextdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor teletextdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Teletextdating review

Teletextdating is een fictieve datingsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overspoeld met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waarmee je minimaal €10,- credits moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op teletextdating.nl?

Dus ben je een van de leden van teletextdating, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor teletextdating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor jou.