logo Omacontactsite.nl

Omacontactsite.nl

Niet tevreden over Omacontactsite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Omacontactsite is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. omacontactsite berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts omacontactsite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor omacontactsite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Omacontactsite review

omacontactsite.nl is een casual dating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf toegevoegde fictieve leden. Dit wordt vermeldt helemaal onderin de pagina verstopt in het midden van de onduidelijke tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op omacontactsite zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichtjes moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarbij worden alle chats die je binnen krijgt systematisch verstuurd door de site zelf. Zodra je op zo een berichtje in gaat wordt het berichtje beantwoord door een ingehuurde chatter. Deze mensen krijgen vaak een commissie per chatbericht dat ze versturen. Daarbij word je binnen een paar minuten na het aanmelden overrompelt door vele chat berichten van deze gemodereerde gebruikers. Hierbij gaat het vrijwel altijd om sexy dames.

Niettemin proberen de chatoperators je de voorbeelding te geven erg veel interesse in jou te hebben, en daarbij een date in . Natuurlijk is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van berichten zijn op zijn goedkoopst 75 cent per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een credit bundel kopen van minimaal €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- euro per chatbericht. Echter is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de profielen op omacontactsite. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze juist wel willen afspreken. Toch hebben deze profielen als doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op omacontactsite.nl?

Ben jij een van de profielen op omacontactsite, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt regelen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 casual datingsites de beste alternatieven voor omacontactsite.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders geen gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Noud (28 jaar) 15 Jul 2018
Ik raad Omacontactsite.nl niet aan Volgens mij zijn ze met een grote schoonmaak

Volgens mij zijn ze met een grote schoonmaak bezig. Wat een boel oplichters zijn er gestopt na het bekendmaken van het online internetdatingoplichting. Ik mag hopen dat ze niet een nieuwe manier zoeken om ons op te lichten of misleiden. Het misleiden is ook iets wat ik persoonlijk erg vervelend vind. Je krijgt zulke geile berichtjes binnen van zogenaamde oms's, je denkt direct dat je de juiste oma hebt gevonden. Uiteindelijk gaat het hun erom dat wij zoveel mogelijk berichten blijven sturen. Zo verdienen die bedrijven hun boterham. Pure misleiding en oplichting!Zit je nu toch vast in het web en twijfel je nog. Stel ze eens wat kritische vragen, bijvoorbeeld naar dingen van vroeger. Geven ze alleen maar naaktfoto's, vraag eens naar een foto met kleding aan?