logo Datingmilf.nl

Datingmilf.nl

Niet tevreden over Datingmilf.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingmilf is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datingmilf berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingmilf.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingmilf zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingmilf review

Datingmilf is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met tientallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op datingmilf.nl?

Dus ben je lid van datingmilf, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor datingmilf.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

datingmilf uitschrijven


Je datingmilf account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "datingmilf.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je datingmilf eventuele credits vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Samzoef (78 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Datingmilf.nl niet aan Als er nooit een date mogelijk is dan moet je het geen

Als er nooit een date mogelijk is dan moet je het geen milf dating nomen. Ik vind het schandalig dat ze je lokken met mooie praatjes en als puntje bij paaltje komt haken ze af. Dan krijg je ineens allerlei domme praatjes, en dat is bij iedere vrouw. Dat is wat ik ervaren heb en stop dan met een milf daar zoeken want voor mij is dating niet mogelijk.

auteur van de beoordeling
Milanov (37 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Datingmilf.nl niet aan Mijn droom is in duigen gevallen, de chatoperator had zich

Mijn droom is in duigen gevallen, de chatoperator had zich versproken en dat na weken contact te hebben gehad. Ik dacht heel even dat ik een date zou vinden met een lekkere milf. Dating op die website is ook niet mogelijk en alweer geld weg voor niks. Het zag er spannend uit maar dat was het uiteindelijk niet. Hoge kosten en geen dating mogelijk.