logo Flirtpleks.nl

Flirtpleks.nl

Niet tevreden over Flirtpleks.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtpleks is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtpleks berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtpleks.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtpleks zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtpleks review

Flirtpleks is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op flirtpleks.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtpleks, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirtpleks.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirtpleks account verwijderen

Je flirtpleks account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "flirtpleks.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je flirtpleks eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!