logo Flirtadres.nl

Flirtadres.nl

Niet tevreden over Flirtadres.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtadres is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtadres berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtadres.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtadres zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtadres review

Flirtadres is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je minstens voor tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al zeggen ze vaak dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirtadres.nl?

Dus ben je aangemeld op flirtadres, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor sexdating met echte leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtadres.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirtadres account verwijderen

Je flirtadres account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtadres.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel definitief te verwijderen.

Let op: Je flirtadres eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!