logo Click2date.nl

Click2date.nl

Niet tevreden over Click2date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Click2date is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. click2date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts click2date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor click2date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Click2date review

Click2date is een neppe dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je minstens voor tien euro een bundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op click2date.nl?

Dus ben je aangemeld op click2date, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating met echte leden. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor click2date.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke sexdating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

click2date profiel verwijderen

Je click2date account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "click2date.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account te verwijderen.

Let op: Je click2date eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!