logo Cupido.nl

Cupido.nl

10
Niet tevreden over Cupido.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cupido is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. cupido berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cupido.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cupido zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cupido review

Cupido is een neppe dating website met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op cupido.nl?

Dus ben je een van de profielen op cupido, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor cupido.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

cupido account verwijderen


Je cupido account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "cupido.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je cupido eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!