logo Internetvrouwen.nl

Internetvrouwen.nl

Niet tevreden over Internetvrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Internetvrouwen is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. internetvrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts internetvrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor internetvrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Internetvrouwen review

Internetvrouwen is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je registratie overspoeld met tientallen reacties van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt des te minder je hoeft te betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op internetvrouwen.nl?

Dus ben je lid van internetvrouwen, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor internetvrouwen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.