logo Huisvrouw.nl

Huisvrouw.nl

Niet tevreden over Huisvrouw.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Huisvrouw is een erotische datingsite met fake profielen. De berichten worden tevens beantwoord door ingehuurde chatters. Zie wat onze experts onderzochten op huisvrouw.nl en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door experts. Ondervind wat de beste datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

huisvrouw review

huisvrouw is een dating site met voornamelijk nep profielen die door hen zelf zijn ontwikkeld. De berichten worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want zodra je op deze berichten wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Hiervoor moet je meestal ook eerst meerdere credits vooruitbetalen van minimaal meer dan 17 euro, oplopend tot aan de bijna 220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de prijs per berichtje. Desondanks betaal je met het grootste creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de laagste aankoop betaal je al 1,75 euro per verstuurd bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen met de profielen op deze datingwebsite al beweren ze in de meeste gevallen dat dit gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Huisvrouw.nl?

Toevallig ingeschreven op huisvrouw? Ons advies is om je per direct af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor huisvrouw.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

huisvrouw profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het de leden zo onbegrijpelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Je huisvrouw account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://huisvrouw.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je huisvrouw eventuele tegoed en berichtjes ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Olad (50 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Huisvrouw.nl niet aan Zit ik weer met de gebakken peren, ging er wel vanuit dat

Zit ik weer met de gebakken peren, ging er wel vanuit dat als ze me vertellen dat afspreken mogelijk is ondanks de website anders sugereerd. Jammer want ik ben nu een hoop geld kwijt aan niks.

auteur van de beoordeling
Demy (53 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Huisvrouw.nl niet aan Dit is een typische website van cybercriminelen dat heb je

Dit is een typische website van cybercriminelen dat heb je gelijk door aan hoe het eruit ziet ik hoop niet dat iemand hier echt credits koopt want dat geld ben je kwijt!

auteur van de beoordeling
Bas (36 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Huisvrouw.nl niet aan Zoals ik weet zijn sites waar je credits moet kopen

Zoals ik weet zijn sites waar je credits moet kopen allemaal fake en opgezet om credits te snoepen.

auteur van de beoordeling
Ozzy (56 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Huisvrouw.nl niet aan Als je huisvrouw bent dan heb je overdag de tijd maar geen

Als je huisvrouw bent dan heb je overdag de tijd maar geen huisvrouw die tijd heeft voor mij. Wat moet dan mijn twijfels weg zien te nemen?