logo Regio.dating

Regio.dating

Niet tevreden over Regio.dating? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Regio is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. regio berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts regio.dating afraden en zie wat de betere alternatieven voor regio zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Regio review

Regio is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst tien euro een bundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je neemt hoe minder je per bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op regio.dating?

Dus ben je ingeschreven op regio, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het eens te proberen bij de betere website voor sex dating zonder nep profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor regio.dating. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

regio profiel verwijderen


Je regio account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "regio.dating/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je regio eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gewoon kut (48 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Regio.dating niet aan Deze site is een lokkertje naar een andere site die gewoon

Deze site is een lokkertje naar een andere site die gewoon fake is. Ik ben al eens eerder naar die site toe gelokt en ik laat mij niet weer in de zeik nemen. Alstublieft, laat u niet in de maling nemen.door die zogenaamde regio.dating

auteur van de beoordeling
Meindert (56 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Regio.dating niet aan Ik had beter moeten controleren, alleen dat je wordt

Ik had beter moeten controleren, alleen dat je wordt doorgestuurd naar een andere dat zegt al iets. Toch gedaan bij regio dating, wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.