logo Toyboytijgers.nl

Toyboytijgers.nl

13
Niet tevreden over Toyboytijgers.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Toyboytijgers is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. toyboytijgers berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts toyboytijgers.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor toyboytijgers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Toyboytijgers review

toyboytijgers.nl is een seks dating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte neppe profielen. Dit wordt ook bevestigd in de footer hun website verborgen in het midden van de moeilijk zichtbare tekst. Zo benoemen ze: \"De profielen op toyboytijgers zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk\". Voor het beantworden van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Daarbij worden de reacties die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door chat operators. Zodra je hierop in gaat wordt het chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze chatters krijgen over het algemeen een vast bedrag per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Daarnaast word je binnen de kortste keren na de inschrijving overladen door inkomende chat verzoeken van deze zelf gecreëerde leden. Tevens gaat het bijna altijd om goed uitziende vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je allemaal het idee te geven belangstelling in jou te hebben, met daarbij een date in . Dit terwijl het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van berichtjes zijn ten minste 75 cent per bericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een bundel kopen van op z\'n minst €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan één euro per credit. Desondanks is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen met de gebruikers van toyboytijgers. Al laten ze vaak overkomen dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chat oprators als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op toyboytijgers.nl?

Ben jij een van de leden van toyboytijgers, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel goedkopere datingsites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 sex dating sites de beste alternatieven voor toyboytijgers.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
M. (43 jaar) 15 mei 2018
Ik raad Toyboytijgers.nl niet aan Weet toch iedereen! De enige echte profielen zijn de

Weet toch iedereen! De enige echte profielen zijn de mannen die er juist voor blijven zorgen dat dit soort sites blijven bestaan door ze telkens te sponsoren inruil voor gebakken lucht.