logo Wazzu.nl

Wazzu.nl

9
Niet tevreden over Wazzu.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wazzu is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. wazzu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts wazzu.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor wazzu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Wazzu review

Wazzu is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je ten minste voor tien euro een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je per bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op wazzu.nl?

Dus ben je ingeschreven op wazzu, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor wazzu.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze sexdating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

wazzu uitschrijven

Je wazzu account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "wazzu.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je wazzu eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!