logo Mannenmetervaring.nl

Mannenmetervaring.nl

Niet tevreden over Mannenmetervaring.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Mannenmetervaring is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. mannenmetervaring berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts mannenmetervaring.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor mannenmetervaring zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Mannenmetervaring review

Mannenmetervaring is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste €10,- een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op mannenmetervaring.nl?

Dus ben je een van de leden van mannenmetervaring, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor mannenmetervaring.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

mannenmetervaring uitschrijven

Je mannenmetervaring account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel icoontje (of surf naar "mannenmetervaring.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel direct te verwijderen.

Let op: Je mannenmetervaring eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!