logo Anoniemekontacten.nl

Anoniemekontacten.nl

Niet tevreden over Anoniemekontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Anoniemekontacten is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. anoniemekontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts anoniemekontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor anoniemekontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Anoniemekontacten review

Anoniemekontacten is een fictieve datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met vele berichtjes van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je minimaal voor tien euro een creditbundel moet nemen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze veelal overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op anoniemekontacten.nl?

Dus ben je ingeschreven op anoniemekontacten, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder nep leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor anoniemekontacten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

anoniemekontacten uitschrijven


Je anoniemekontacten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "anoniemekontacten.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je anoniemekontacten eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Samuel (47 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Anoniemekontacten.nl niet aan De website doet het niet meer, er was al een periode

De website doet het niet meer, er was al een periode onduidelijkheid over de eerlijk van de website. Nu hij er niet meer is weet ik het zeker, het was oplichterij.