logo Eloved.nl

Eloved.nl

Niet tevreden over Eloved.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Eloved is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. eloved berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts eloved.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor eloved zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Eloved review

Eloved is een fictieve dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je minimaal voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je neemt des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al zeggen ze vaak genoeg dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op eloved.nl?

Dus ben je een van de profielen op eloved, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor eloved.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

eloved profiel verwijderen


Je eloved account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "eloved.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je eloved eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!