logo Ontmoetingsnet.nl

Ontmoetingsnet.nl

Niet tevreden over Ontmoetingsnet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Ontmoetingsnet is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. ontmoetingsnet berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ontmoetingsnet.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ontmoetingsnet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ontmoetingsnet review

Ontmoetingsnet is een fictieve dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overspoeld met vele chatberichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op ontmoetingsnet.nl?

Dus ben je een gebruiker van ontmoetingsnet, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating met echte leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ontmoetingsnet.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

ontmoetingsnet uitschrijven


Je ontmoetingsnet account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "ontmoetingsnet.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je ontmoetingsnet eventuele contact punten raak je wel hierna!