logo Casualsydney.com

Casualsydney.com

Niet tevreden over Casualsydney.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Casualsydney is een casual datingsite met fake profielen. Tevens worden berichten beantwoord door ingehuurde chatters. Kom er achter wat de experts van casualsydney.com vinden en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Bekijk wat betere datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

casualsydney review

casualsydney is een datingsite dat gebruik maakt van nep profielen die door deze site zelf worden gecreëerd. De berichtjes die je binnen krijgt worden vrijwel altijd geschreven door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want wanneer je op deze chatberichten wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per berichtje. Daarvoor moet je in de meeste gevallen ook meteen een bundel vooruitbetalen van ten minste 17,50 euro, oplopend tot wel bijna 220 euro . Hoe prijziger de creditpakket des te lager de uitgaven per berichtje. Niettemin betaal je bij de hoogste credit-bundel nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Bij de laagste creditbundel betaal je zomaar al een euro vijfenzeventig per bericht. Desondanks is het bij alle profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen via deze website al beweren ze vaak dat dit wel gewoon kan.

Ingeschreven op Casualsydney.com?

Dus ben je aangemeld op casualsydney, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor casualsydney.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

casualsydney account verwijderen

Meestal maken sites als deze het hun leden vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten de datingexperts de beste methode te vinden om je hier uit te schrijven. Je casualsydney profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://casualsydney.com/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je casualsydney eventuele tegoed en berichten geschiedenis verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sjoerd (69 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Casualsydney.com niet aan het concept is goed maar de fouten lopen de spuitgaten uit

het concept is goed maar de fouten lopen de spuitgaten uit als de dames niet echt van Sydney komen, dan valt het hele nut van je datingssite het water in.

auteur van de beoordeling
Koos (52 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Casualsydney.com niet aan De chats worden gedaan door experts die men chat operators

De chats worden gedaan door experts die men chat operators noemt, ik heb gelukkig er niet teveel tijd in gestoken, begin niet aan de website.