Screenshot van Nudiste.nl

Nudiste.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!

Nudiste is een erotische datingsite met fake profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters. Ondervind wat experts onderzochten op nudiste.nl en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door experts. Kijk wat betrouwbare casual datingsite zijn met echte profielen en zonder betaalde berichten centrales

nudiste review

nudiste is een seks dating website dat gebruik maakt van nep profielen die door hunzelf zijn aangebracht. De chatberichten worden vrijwel altijd geschreven door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichtjes wilt reageren moet je hiervoor betalen per bericht dat je verstuurd. Daarvoor moet je eerst een credit bundel aanschaffen van op z'n minst zeventien euro en vijftig cent tot en met bijna 220 euro per transactie. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd credtis. Aan de andere kant zijn de kosten met de duurste credit-bundel nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij een creditbundel betaal je zomaar tot een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Jammer genoeg is het bij alle profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen met de profielen op deze datingsite al beweren ze in de meeste gevallen dat dit gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Nudiste.nl?

Toevallig een gebruiker van nudiste? Wij adviseren je om je daar ook gewoon account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor nudiste.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

nudiste profiel verwijderen

Meestal maken dit soort casual datingsites het hun leden zowat onmogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten onze experts de juiste stappen te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://nudiste.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent ingelogd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je account definitief te verwijderen

Let op: Je nudiste eventuele resterende credits en chat gesprekken vervallen direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Leo (38 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Nudiste.nl niet aan De hele site klopt voor geen deur de profielen zijn niet

De hele site klopt voor geen deur de profielen zijn niet eens in trend met de naamwebsite hoe kan dat nou worden goedgekeurd?

auteur van de beoordeling
Pepijn (27 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Nudiste.nl niet aan Nudisten

Nudisten?! laat me niet lachen iedereen heeft gewoon ze kleding aan hahahaha dat is toch frappant

auteur van de beoordeling
Alfons (40 jaar) 30 april 2019
Ik raad Nudiste.nl niet aan Wat een nep nudisten, je merkt aan alles dat het geen

Wat een nep nudisten, je merkt aan alles dat het geen nudisten zijn. Stelletje sukkels!

auteur van de beoordeling
NudistenMan (61 jaar) 22 juli 2018
Ik raad Nudiste.nl niet aan Wat een onzin daar op die site als je naar een nudist

Wat een onzin daar op die site als je naar een nudist zoekt. Ten eerste dragen ze negen van de tien keer kleding op de foto. Ten tweede weten ze niets van nudisme af en weten ze ook geen plekjes op te noemen. Dan ben jij voor mij gewoon een fake profiel, niets meer en niets minder! Grote oplichterij, niet aan beginnen als nudist....