Screenshot van Pikanteprofielen.nl

Pikanteprofielen.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Pikanteprofielen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. pikanteprofielen berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts pikanteprofielen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor pikanteprofielen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Pikanteprofielen review

pikanteprofielen.nl is een sex dating site dat gebruik maakt van zelf toegevoegde nep profielen. Dit wordt tevens vermeldt helemaal onderin hun website verborgen in het midden van de kleine lettertjes. Zo wordt er vermeldt: \"De profielen op pikanteprofielen zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk\". Bij het beantworden van berichtjes moet je geld betalen per bericht. Daarbij worden berichten die je ontvangt systematisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt het bericht gevoerd met een chat operator. Deze mensen krijgen veelal een vergoeding per chatbericht dat ze versturen. Meestal word je direct na het registreren overdonderd door soms honderden chat berichten van dit soort fake leden. Tevens gaat het vrijwel altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de voorbeelding te geven interesse in je te hebben, en daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van \"real life\" dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal €0,75 per bericht. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket inkopen van minstens €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- per chatbericht. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen met de gebruikers van pikanteprofielen. Al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze wel graag willen daten. Kort samengevat hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op pikanteprofielen.nl?

Heb je je al ingeschreven op pikanteprofielen, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt scoren. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden casual dating sites de beste alternatieven voor pikanteprofielen.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
GeenStijl (0 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Pikanteprofielen.nl niet aan Om moe van te worden, constant en overal maar hele

Om moe van te worden, constant en overal maar hele levensverhalen vertellen om mij te leren kennen. Ik wil alleen de date bespreken en vaak komen we dan niet verder ondanks de vele smeekbedes. pikanteprofielen.nl leek mij een hele leuke site maar ben mij een hoedje geschrokken van de vele lokberichten. Ze spelen precies in op je gevoel en het zijn duidelijk getrainde mensen die daar tikken. Ze weten altijd weer met een duidelijk antwoord te komen alleen weigeren ze wel om via een andere weg contact te maken zodat ik gerust ben gesteld en mij niet meer in de maling laat nemen. Dit weigeren ze uiteraard te doen en alles moet via de site verlopen. Als ik dan niet reageer dan krijg ik precies om de zeven dagen weer een nieuw lokbericht om weer het contact voort te zetten. Ik geef herhaaldelijk aan dat ik pikanteprofielen.nl niet kan vertrouwen en dat het voor beide te duur is. Heb je interesse dan kunnen ze mailen, je kan het raden dat ik nooit een pikante bericht heb mogen ontvangen met concrete afspraken. Weggegooid geld, fake profielen!

auteur van de beoordeling
Thad (40 jaar) 28 juli 2018
Ik raad Pikanteprofielen.nl niet aan We hebben beiden een apart profiel aangemaakt op deze

We hebben beiden een apart profiel aangemaakt op deze site en een voldoende hoeveelheid credits in gekocht. Het is mij niet gelukt om een echte date af te spreken , wel eeuwig kunnen blijven chatten. Zelfs mijn vrouw kon ook geen date scoren.... ( had met hele verlegen mannen te maken ha ha ha. ) Maar wat ons het meest verbaasde.... dat we elkaars profielen niet konden vinden op de site.... Is het echt zo erg dat de echte mannelijke profielen geen contact kunnen leggen met echte vrouwelijk profielen..??? Naar onze mening is dit een echte geldmaak site en dus fake. Groeten Thad en Lia BTW we hebben deze " testen" op meerdere sex date sites gedaan en het is schrikbarend hoeveel fake sites er zijn , naar onze mening. Betalen per bericht is naar onze mening het zelfde als FAKE.

auteur van de beoordeling
Dean013 (38 jaar) 2 juli 2018
Ik raad Pikanteprofielen.nl niet aan Wat is dit erg zeg, ben blij dat ik geen geld hebt

Wat is dit erg zeg, ben blij dat ik geen geld hebt uitgeven op pikanteprofielen.nl. Als ik die berichten hier ziet staan, oh jee wat zijn de desbetreffende personen in de maling genomen. @ WiegertBlijf je goedgelovig of ga je nu gewoon ouderwets de kroeg in?

auteur van de beoordeling
David (40 jaar) 27 juni 2018
Ik raad Pikanteprofielen.nl niet aan Na het zien van deze site ben ik de profielen zelf gaan

Na het zien van deze site ben ik de profielen zelf gaan controleren. Ik weet zeker dat ze nep zijn want ze komen op de meest vreemde sites voor.

auteur van de beoordeling
BMW-driver (27 jaar) 26 juni 2018
Ik raad Pikanteprofielen.nl niet aan De profielen zijn pikant, dat is zondemeer

De profielen zijn pikant, dat is zondemeer waarheid. Maar als je de foto's van pikanteprofielen.nl kopieert dan kom je erachter dat deze profielfoto's worden gebruikt op meerdere sites. Nu heb ik gelukkig niet veel geld uitgegeven maar hoeveel gedupeerde zullen er zijn. Ik zal deze pagina met interesse blijven volgen. Ik ben benieuwd of er nog meer mensen tegen hetzelfde probleem zijn aangelopen of andere problemen hebben ondervonden.