logo Lovenotes.nl

Lovenotes.nl

Niet tevreden over Lovenotes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lovenotes is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. lovenotes berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts lovenotes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lovenotes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lovenotes review

lovenotes.nl is een sexdating platform wat gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde neppe leden. Dit wordt tevens bevestigd onder aan de website verstopt in het midden van de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op lovenotes zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Daarbij worden chats die je ontvangt systematisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je hierop in gaat wordt het bericht gevoerd met een ingehuurde chat operator. Deze chatters krijgen vaak een vast bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Waarschijnlijk word je kort na het aanmelden overrompelt door de soms honderden chat berichten van fake profielen. Daarbij gaat het meestal om mooie vrouwen.

Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben, met daarbij een afspraakje in . Natuurlijk is het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn minimaal 75 cent per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een bundel kopen van minimaal €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren met de gebruikers op lovenotes. Al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze maar al te graag willen afspreken. Toch hebben deze profielen als enige doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op lovenotes.nl?

Ben je al gerigistreerd op lovenotes, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 casual dating sites de beste alternatieven voor lovenotes.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Tepelstreeltje (48 jaar) 06 Jul 2018
Ik raad Lovenotes.nl niet aan Ja natuurlijk, wrijf het er maar in bij

Ja natuurlijk, wrijf het er maar in bij me. Ik voel mij echt te kijk gezet, voel me zo dom en gebruikt. Ik had dit toch al lang moeten weten en merken. Achteraf weet ik dat mijn twijfels gegrond zijn want ik zie alle bevestigingen voorbij komen. Ze maken gewoon handig gebruik van je, die werknemers van lovenotes. Ik ben erachter gekomen nadat ik terug kwam van een werkvakantie en zag dat de site niet meer bestond. Dan ga je direct op onderzoek uit zoals Sherlock Holmes dat doet.