logo Xdach.com

Xdach.com

9
Niet tevreden over Xdach.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Xdach is een datingsite met fake profielen. Bovendien worden de berichten beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Zie wat de experts over xdach.com zeggen en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door SafeDate. Ondervind wat de meest betrouwbare seks datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

xdach review

xdach is een sex datingsite met voornamelijk fictieve profielen die ze zelf hebben aangemaakt. De berichtjes die je ontvangt worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om op hen te reageren, want wanneer je op een van die berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Hiervoor moet je in de meeste gevallen ook meteen een dure credit bundel vooruitbetalen van op z'n minst € 17,50-, oplopend tot aan de €219,50 . Hoe duurder de creditbundel des te lager de uitgaven per credtis. Anderzijds zijn de kosten bij de meest dure creditbundel nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige aankoop betaal je al 1,75 euro per chatbericht. Ten slotte is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om offline afspraakjes te regelen al laten ze meestal overkomen dat dat wel gewoon kan.

Ingeschreven op Xdach.com?

Toevallig een van de profielen op xdach? Wij raden je aan om je meteen uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor xdach.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

xdach uitschrijven

Vaak maken dit soort seks datingsites het de gebruiker eigenlijk onmogelijk om je account te verwijderen. Daarnaast kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Je xdach profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Als tweede klik op het kleine pijltje omlaag, naast je profielfoto gebruikersnaam rechtsboven van je scherm. Je ziet nu meer opties{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik daarna op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je xdach eventuele credits en berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!