logo Erofun.nl

Erofun.nl

Niet tevreden over Erofun.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Erofun is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. erofun berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts erofun.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor erofun zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Erofun review

Erofun is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overrompelt met soms honderden reacties van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op erofun.nl?

Dus ben je ingeschreven op erofun, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor erofun.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

erofun uitschrijven


Je erofun account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "erofun.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je erofun eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Steff-p (40 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Erofun.nl niet aan na paar maanden met verschillende vrouwen in contact

na paar maanden met verschillende vrouwen in contact geweest te zijn hebben ze allemaal afgekapt om daadwerkelijk op een date te gaan. dit heeft heel wat tijd voor mij gekost en vraag mij nu wel af of er wel 1 vrouw op deze site is die wel op date zou willen. ik heb er geen vertrouwen meer in bij deze site vandaar die 1 ster