logo Boukoul.nl

Boukoul.nl

Niet tevreden over Boukoul.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Boukoul is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. boukoul berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts boukoul.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor boukoul zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Boukoul review

Boukoul is een fake dating site met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op boukoul.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van boukoul, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder nep profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor boukoul.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

boukoul account verwijderen


Je boukoul account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "boukoul.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je boukoul eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!