logo Kontakt-advertentie.nl

Kontakt-advertentie.nl

9
Niet tevreden over Kontakt-advertentie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Kontakt-advertentie is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. kontakt-advertentie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kontakt-advertentie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kontakt-advertentie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kontakt-advertentie review

Kontakt-advertentie is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overrompelt met tientallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je ten minste tien euro een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op kontakt-advertentie.nl?

Dus ben je een van de leden van kontakt-advertentie, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor kontakt-advertentie.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

kontakt-advertentie profiel verwijderen


Je kontakt-advertentie account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "kontakt-advertentie.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt compleet verwijderd.

Let op: Je kontakt-advertentie eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!