logo Kunstenaars.net

Kunstenaars.net

9
Niet tevreden over Kunstenaars.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Kunstenaars is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. kunstenaars berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kunstenaars.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor kunstenaars zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kunstenaars review

Kunstenaars is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met soms honderden reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je ten minste 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op kunstenaars.net?

Dus ben je een van de profielen op kunstenaars, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fake gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor kunstenaars.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

kunstenaars profiel verwijderen

Je kunstenaars account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel icoontje (directe link "kunstenaars.net/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je kunstenaars eventuele tegoed raak je wel na het deactiveren van je account!