logo Plekje.nl

Plekje.nl

Niet tevreden over Plekje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Plekje is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. plekje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts plekje.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor plekje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Plekje review

Plekje is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overladen met veel berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens voor 10 euro credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al doen ze meestal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op plekje.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van plekje, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor plekje.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

plekje profiel verwijderen


Je plekje account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "plekje.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je plekje eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Stom (37 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Plekje.nl niet aan Dit plekje is een heel rot plekje, mensen trap er niet in

Dit plekje is een heel rot plekje, mensen trap er niet in want het gaat je onnodig geld kosten. Je bent een godsvermogen kwijt voor het versturen voor berichten. Dat is het verdienmodel. Wat was ik stom!

auteur van de beoordeling
Ludo (71 jaar) 23 Jun 2018
Ik raad Plekje.nl niet aan Ik schrijf mijn review hier omdat ik er nu wel eens klaar

Ik schrijf mijn review hier omdat ik er nu wel eens klaar mee ben. Ik heb hier twee jaar gechat met een vrouw. Ik had alle begrip dat ze geen tijd had maar na het denken kom ik erachter dat het een beetje raar was. Ik heb de vrouw in kwestie aangegeven dat ik nu wou of stoppen. Toen was er een smeekbede. Goed dat jullie deze website zijn begonnen safedate, mijn ogen zijn geopend.

auteur van de beoordeling
Dirk (33 jaar) 20 Jun 2018
Ik raad Plekje.nl niet aan Nou zo'n lekker plekje is dit niet, dit plekje is funest

Nou zo'n lekker plekje is dit niet, dit plekje is funest voor de portemonnee. Als jullie dit lezen, stop jullie geld dus niet in dit plekje want het is water naar de zee dragen. Ik had al mijn vermoeden maar toch ben ik er alweer ingestonken dus vandaar ik maar een review schrijf. Ik hoop dat mijn waarschuwing overkomt en jullie dit plekje gaan vermijden! Mvg Dirk