logo Bootycall.nl

Bootycall.nl

Niet tevreden over Bootycall.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk ontwikkeld door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Bootycall is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. bootycall berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bootycall.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bootycall zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bootycall review

Bootycall is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je betaald per bericht. Echter is het nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op bootycall.nl?

Dus ben je een van de profielen op bootycall, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor bootycall.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

bootycall uitschrijven

Je bootycall account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "bootycall.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je bootycall eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!