logo Tuk.nl

Tuk.nl

17
Niet tevreden over Tuk.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Tuk is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. tuk berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tuk.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tuk zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tuk review

Tuk is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overladen met vele berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op tuk.nl?

Dus ben je aangemeld op tuk, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating met echte profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor tuk.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

tuk account verwijderen


Je tuk account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "tuk.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je tuk eventuele credits komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Opgelicht (44 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Tuk.nl niet aan Ik voel mij echt opgelicht, er is dus helemaal geen date

Ik voel mij echt opgelicht, er is dus helemaal geen date mogelijk. Vandaar dat ik mijn geld zie verdwijnen als sneeuw voor de zon!

auteur van de beoordeling
Barry (26 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Tuk.nl niet aan Nep, zo fake als je maar kan

Nep, zo fake als je maar kan voorstellen. Voordat ik hier keek keek ik nog een keer en tuk.nl bestaat nu ook niet meer. Jammer voor de mensen die er zoveel geld in hebben gestoken.