logo Izzz.nl

Izzz.nl

Niet tevreden over Izzz.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Izzz is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. izzz berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts izzz.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor izzz zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Izzz review

Izzz is een fake datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overrompelt met vele reacties van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op izzz.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van izzz, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere opties voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor izzz.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

izzz uitschrijven

Je izzz account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "izzz.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je izzz eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!