logo Fucu.nl

Fucu.nl

Niet tevreden over Fucu.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Fucu is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. fucu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fucu.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fucu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fucu review

Fucu is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minstens €10,- credits moet kopen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze vaak dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op fucu.nl?

Dus ben je lid van fucu, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating zonder nep profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor fucu.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

fucu account verwijderen

Je fucu account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "fucu.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je fucu eventuele credits ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!