logo Geilprofiel.nl

Geilprofiel.nl

Niet tevreden over Geilprofiel.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilprofiel is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. geilprofiel berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilprofiel.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilprofiel zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilprofiel review

Geilprofiel is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overladen met soms honderden berichtjes van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst voor tien euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze meestal de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op geilprofiel.nl?

Dus ben je lid van geilprofiel, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating met echte gebruikers. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geilprofiel.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

geilprofiel uitschrijven


Je geilprofiel account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "geilprofiel.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je geilprofiel eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na deze aktie!