logo Abuelabusca.com

Abuelabusca.com

9
Niet tevreden over Abuelabusca.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Abuelabusca is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. abuelabusca berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts abuelabusca.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor abuelabusca zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Abuelabusca review

abuelabusca.com is een erotisch dating platform dat gebruik maakt van zelf gecreëerde fake profielen. Dit benoemen ze beneden aan de pagina verborgen tussen de onduidelijke tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op abuelabusca zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarnaast worden de berichten die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door hun zelf. Wanneer je hierop in gaat wordt het chatbericht gevoerd met een chatoperator. Deze chatoprators krijgen gewoonlijk een vaste commissie per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Gewoonlijk word je direct na het registreren overdonderd door binnenstormende chat verzoeken van dit soort fictieve profielen. Tevens gaat het vrijwel altijd om aanlokkelijke dames.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je het idee te geven belangstelling in jou te hebben, met daarbij een afspraakje in . Dit terwijl het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichten zijn op zijn goedkoopst €0,75 per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een bundel vooruitbetalen van €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan één euro per credit. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren met de profielen op abuelabusca. Al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze wel graag je beter te willen leren kennen. Daarentegen hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op abuelabusca.com?

Ben je een van de gebruikers van abuelabusca, dan raden wij je aan om je daar ook gewoon weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel betrouwbaardere datingsites waar je wel echte seks dates kunt vinden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 sexdating platforms de beste alternatieven voor abuelabusca.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze datingsites nooit gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen.