logo Gewilliger.nl

Gewilliger.nl

Niet tevreden over Gewilliger.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gewilliger is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gewilliger berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gewilliger.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gewilliger zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gewilliger review

Gewilliger is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op gewilliger.nl?

Dus ben je lid van gewilliger, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gewilliger.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

gewilliger account verwijderen

Je gewilliger account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "gewilliger.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je gewilliger eventuele credits komen direct te vervallen hierna!