logo Lolitas.nl

Lolitas.nl

Niet tevreden over Lolitas.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lolitas is een fictieve datingsite die gebruik maken van door hunzelf aangebrachte fictieve profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door ingehuurde chat operators. Zie wat experts onderzochten op lolitas.nl en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor lolitas, met echte profielen en zonder ingehuurde chatters

Lolitas review

Lolitas is een neppe seks dating website die gebruik maken van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overrompelt met veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot €250,00 per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op Lolitas.nl?

Toevallig een van de profielen op lolitas? Wij raden je aan om je daar per direct profiel te verwijderen en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating met echte leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor lolitas.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

lolitas profiel verwijderen

Om je inschrijving op lolitas te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "lolitas.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je lidmaatschap direct te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt je inschrijving voor goed verwijderd.

Let op: Je lolitas eventuele contact punten en berichten geschiedenis ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!