logo Temptations.nl

Temptations.nl

9
Niet tevreden over Temptations.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Temptations is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. temptations berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts temptations.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor temptations zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Temptations review

Temptations is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overrompelt met soms honderden chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waardoor je minstens voor tien euro credits moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op temptations.nl?

Dus ben je aangemeld op temptations, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor temptations.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

temptations uitschrijven


Je temptations account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "temptations.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je temptations eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!