logo Gayrelaties.nl

Gayrelaties.nl

Niet tevreden over Gayrelaties.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gayrelaties is een fictieve seks datingsite dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. Ook worden berichten beantwoord door betaalde chatoperators. Zie wat experts van gayrelaties.nl vinden en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door ons. Zie wat de betere alternatieven zijn voor gayrelaties, met eerlijke profielen en zonder betaalde chatters

Gayrelaties review

Gayrelaties is een neppe datingsite met zelf gecreëerde neppe profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overladen met overdreven veel reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste tien euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot €250,00 per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op Gayrelaties.nl?

Toevallig een van de gebruikers van gayrelaties? Wij adviseren je om je hier ook per direct uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor gayrelaties.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

gayrelaties account verwijderen

Om jouw account op gayrelaties te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account daar.
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "gayrelaties.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je account voor goed te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je lidmaatschap direct verwijderd.

Let op: Je gayrelaties eventuele credits en berichten geschiedenis komen direct te vervallen na deze aktie!