logo Intiemedates.nl

Intiemedates.nl

Niet tevreden over Intiemedates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Intiemedates is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. intiemedates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts intiemedates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor intiemedates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Intiemedates review

Intiemedates is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overrompelt met tientallen berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet betalen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke dates te scoren, al wekken ze meestal de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op intiemedates.nl?

Dus ben je lid van intiemedates, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor intiemedates.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

intiemedates profiel verwijderen

Je intiemedates account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "intiemedates.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je intiemedates eventuele credits ben je wel kwijt hierna!